Gilla och dela oss!

Tävlingar på Facebook

Många anordnar nu även tävlingar på Facebook. Tävlingarna är då öppna endast för de som har ett konto på Facebook, blivit vän och gillat sidan först. Eftersom vi också har en Facebook-sida så har vi valt att placera listan över alla Facebook-tävlingar där. Klicka dig vidare för att se vår lista över tävlingar på Facebook som körs just nu.

För att kunna delta i en tävling på Facebook så måste du ha ett eget Facebook-konto. Om du inte har det kan du öppna ett Facebook-konto snabbt och enkelt.

Om du har en tävling på Facebook som vi inte har länkat till får du gärna tipsa oss om den. Det kan du göra direkt på vår Facebook eller via vårt formulär här på sajten.

20 gratis spel - du kan vinna 10 miljoner

20 gratis spel - du kan vinna 10 miljoner Alla som registrerar sig för ett konto hos Karamba får just nu 20 gratis spel utan krav på insättning. Kan göra dig till miljonär!

Vinn pengar på gratis bingo kl 17-18

Varje dag mellan kl 17-18 hålls det gratis bingospel . Om du vinner med din gratisbricka får du riktiga pengar.

Vinn ett lyxigt paket till en valfri nöjespark

Vilken nöjespark är din favorit? I den här tävlingen står ett lyxigt paket till valfri nöjespark på spel, värde hela 25.000 kr!

Få 20 freespins utan krav på insättning

Nu har Ålands penningförening lanserat ett kanonerbjudande för den som vill testa deras spel. Läs mer på kampanjsidan genom att klicka dig vidare.

Få 100 gratissnurr med bonuskod

Du får 100 gratisspins hos Karamba just nu
om du använder bonuskoden KAR100.

Vinn en lyxresa till Dubai

Vinn en lyxresa till Dubai Vinn en upplevelse för livet! Res till Dubai och bo på ett av lyxhotellen. Vilket hotell väljer du? Delta i tävlingen genom att svara på några frågor.

annons

 

    Tävlingar

  • Nya idag: 25 st
  • Nya igår: 77 st
  • Totalt: 363 st
  • Värde: 4 035 717 kr

Om sajten | Kontakta oss

Copyright © 2000-2014 Bli en vinnare Nordic AB. Alla rättigheter reserverade.

Konkurranser Konkurranser  Konkurrencer Konkurrencer  Kilpailut Kilpailut

 

Sökmotoroptimering av GetWebbed