Gilla och dela oss!

Tävlingar på Facebook

Många anordnar nu även tävlingar på Facebook. Tävlingarna är då öppna endast för de som har ett konto på Facebook, blivit vän och gillat sidan först. Eftersom vi också har en Facebook-sida så har vi valt att placera listan över alla Facebook-tävlingar där. Klicka dig vidare för att se vår lista över tävlingar på Facebook som körs just nu.

För att kunna delta i en tävling på Facebook så måste du ha ett eget Facebook-konto. Om du inte har det kan du öppna ett Facebook-konto snabbt och enkelt.

Om du har en tävling på Facebook som vi inte har länkat till får du gärna tipsa oss om den. Det kan du göra direkt på vår Facebook eller via vårt formulär här på sajten.

Vinn 5000 kr extra i 5 månader

Vinn 5000 kr extra i 5 månader Vad skulle du göra om du fick 5000 kr extra i 5 månader? Som tack för att du deltar bjuder Fyndklubben dessutom på en 22-timmars kryssning på M/S Birka utan extra kostnad.

Vinn en resa till Santorini i Grekland

Åk tillsammans med en vän till härligt idylliska ön Santorini i Grekland.

Tjäna poäng på undersökningar och byt mot prylar

Som medlem i YouGov-panelen får du inbjudningar till olika undersökningar via e-post. Det är roligt att delta och du belönas för dina åsikter med poäng som du kan använda i poängbutik eller i lotteriet om en Volkswagen bil varje månad.

Vinn mat för 25 000 kr

Matbutik väljer du själv! Allt du behöver göra är delta i en 5:2 diet quiz där du svarar på några enkla frågor. Som tack, får du en digital 5:2 receptbok gratis - värde 99kr.

Vinn en lyxresa för 2 till Maldiverna

Dykning bland atollerna, läppja drinkar på stranden i solnedgången eller bara koppla av under palm träden! Delta i tävlingen och vinn en lyxresa till Maldiverna!

10 gratis spel - du kan vinna 10 miljoner

10 gratis spel - du kan vinna 10 miljoner Alla som registrerar sig för ett konto hos Karamba får just nu 10 gratis spel utan krav på insättning. Kan göra dig till miljonär!

annons

 

Om sajten | Kontakta oss

Copyright © 2000-2014 Bli en vinnare Nordic AB. Alla rättigheter reserverade.

Konkurranser Konkurranser  Konkurrencer Konkurrencer  Kilpailut Kilpailut

 

Sökmotoroptimering av GetWebbed