Gilla och dela oss!

Tävlingar på Facebook

Många anordnar nu även tävlingar på Facebook. Tävlingarna är då öppna endast för de som har ett konto på Facebook, blivit vän och gillat sidan först. Eftersom vi också har en Facebook-sida så har vi valt att placera listan över alla Facebook-tävlingar där. Klicka dig vidare för att se vår lista över tävlingar på Facebook som körs just nu.

För att kunna delta i en tävling på Facebook så måste du ha ett eget Facebook-konto. Om du inte har det kan du öppna ett Facebook-konto snabbt och enkelt.

Om du har en tävling på Facebook som vi inte har länkat till får du gärna tipsa oss om den. Det kan du göra direkt på vår Facebook eller via vårt formulär här på sajten.

20 gratis spel - du kan vinna 10 miljoner

20 gratis spel - du kan vinna 10 miljoner Alla som registrerar sig för ett konto hos Karamba får just nu 20 gratis spel utan krav på insättning. Kan göra dig till miljonär!

Vinn en iPad mini

Shai är ett smidigt sätt att få skarpa rakhyvlar hem i brevlådan i form av ett abonnemang. Just nu får alla som provar ett paket möjligheten att vinna en goodiebag med iPad mini i!

Vinn en goodiebag med sommarprodukter

Prova Shai rakhyvlar gratis och du är samtidigt med i utlottningen av en goodiebag full med sommarprylar, bland annat ett par Ray Bayn aviator.

Tjäna poäng på undersökningar och byt mot prylar

Som medlem i YouGov-panelen får du inbjudningar till olika undersökningar via e-post. Det är roligt att delta och du belönas för dina åsikter med poäng som du kan använda i poängbutik eller i lotteriet om en Volkswagen bil varje månad.

1000 kr riskfritt vad hos Expekt

Expekt har nu ett av de bästa erbjudandena för nya spelare på nätet. Det första vadet är helt riskfritt upp till 1000 kr. Om din satsning inte går hem får du pengarna tillbaka. Du kan till och med plocka ut dem direkt.

Vinn ett presentkort till din lokala bagare

Vinn ett presentkort till din lokala bagare Tycker du om bröd, kringlor, kanelbullar eller tårtor? Nu har du chansen att vinna ett presentkort till ditt lokala bageri.

 

Om sajten | Kontakta oss

Copyright © 2000-2014 Bli en vinnare Nordic AB. Alla rättigheter reserverade.

Konkurranser Konkurranser  Konkurrencer Konkurrencer  Kilpailut Kilpailut

 

Sökmotoroptimering av GetWebbed