Gilla och dela oss!

Tävlingar på Facebook

Många anordnar nu även tävlingar på Facebook. Tävlingarna är då öppna endast för de som har ett konto på Facebook, blivit vän och gillat sidan först. Eftersom vi också har en Facebook-sida så har vi valt att placera listan över alla Facebook-tävlingar där. Klicka dig vidare för att se vår lista över tävlingar på Facebook som körs just nu.

För att kunna delta i en tävling på Facebook så måste du ha ett eget Facebook-konto. Om du inte har det kan du öppna ett Facebook-konto snabbt och enkelt.

Om du har en tävling på Facebook som vi inte har länkat till får du gärna tipsa oss om den. Det kan du göra direkt på vår Facebook eller via vårt formulär här på sajten.

20 gratis spel - du kan vinna 10 miljoner

20 gratis spel - du kan vinna 10 miljoner Alla som registrerar sig för ett konto hos Karamba får just nu 20 gratis spel utan krav på insättning. Kan göra dig till miljonär!

Vinn resa till Spanien för hela familjen

Resan är värd 25 000 kr och tar dig och din familj till Spanien på en lyxig resa. ALLA som deltar får en glasskupong som gäller på Pressbyrån, 7-eleven m.fl.

Vinn resepresentkort, värde 25 000 kr

När du deltar i denna tävling är du med i en stor nordisk tävling om en vinst på 25000 kronor som du kan använda till vad du önskar, exempelvis till mat, resor, teknik eller annat.

Vinn en iPhone 5s och få en kokbok

Tävla om nya iPhone 5S smartphone, värde ca 6000 kr. Vill du hellre ha en annan teknikpryl kan du byta vinsten mot ett presentkort. Alla som deltar får en bok full med recept (värde 99 kr).

Vinn SPA-helg på Körunda Golf & Konferenshotell

Delta här om du vill vinna en skön och avkopplande spahelg. De 100 första får dessutom ett gratis träningsprogram från Paolo Roberto.

Vinn en resa till Bali

Vinn en resa till Bali Drömmer du om vackra ständer, fint väder och en spännande kultur? Då väntar Bali på dig! Svara på några frågor och vinn en extra sommarsemester till Bali!

annons

 

Om sajten | Kontakta oss

Copyright © 2000-2014 Bli en vinnare Nordic AB. Alla rättigheter reserverade.

Konkurranser Konkurranser  Konkurrencer Konkurrencer  Kilpailut Kilpailut

 

Sökmotoroptimering av GetWebbed