Som medlem får du många fördelar! Helt gratis dessutom!

  • Styra vilka tävlingar som visas efter dina intressen
  • Håll koll på vilka tävlingar du deltagit i
  • Samla poäng på att tipsa om tävlingar
  • Byt in dina poäng
  • Delta i speciella tävlingar bara för medlemmar
  • Aktuella tips om nya tävlingar via epost
  • Få poäng för att delta i utvalda tävlingar

Fyll i registreringsformuläret nedan för att bli medlem. Efter att du klickat på "Skicka" kommer du att få en aktiveringskod till din e-post. Din e-post fungerar som användarnamn. Övrig information samlar vi endast i statistiksyfte och säljes ej vidare till 3:e part. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.

Kontrollera dina filter för eposten, exempelvis Gmail-, Hotmail- och Yahoo användare kan ha filtret inställd på för hård filtrering vilket gör att eposten med aktiveringslänken antingen inte kommer fram eller hamnar i skräppostkatalogen.


Få 1000 kr i bonus på första insättningen!
Erbjudandet gäller endast nya kunder. Regler och villkor gäller. Minsta insättning för bonus är 100 kr. Bonusbelopp måste omsättas 35ggr inom 60 dagar innan pengar kan tas ut från kontot.
18+ Spela ansvarsfullt Spela ansvarsfullt - Stödlinjen - Spelpaus. Läs fullständiga regler och villkor här
100% bonus upp till 1000 kr eller 10 000 kr
18+. Gäller endast nya kunder. Minimum insättning 200 kr och 30x omsättningskrav för den lilla bonusen och 5000 kr och 30x omsättningskrav för den stora. Bonusen gäller i 60 dagar. Regler & villkor gäller.
18+ Spela ansvarsfullt Spela ansvarsfullt - Stödlinjen - Spelpaus. Läs fullständiga regler och villkor här

Personuppgiftspolicy - så här behandlas dina uppgifter

Alla uppgifter du lämnar till blienvinnare.com behandlas strikt konfidentiellt, med respekt och sparas med hög säkerhet. Dina personliga uppgifter kommer inte att säljas vidare till tredje part.

Personuppgifter

Din e-post adress använder vi för att snabbt och enkelt kunna distribuera eventuella vinster/produkter som delas ut via blienvinnare.com.

Inställningar

Dina personliga inställningar är till för dig som besökare så att du kan skräddarsy de tävlingslistor som visas för dig.

Cookies

När du som medlem loggar in och väljer "Kom ihåg mig" så lagras detta lokalt på din egen dator. Detta för att du vid återbesök ska slippa behöva logga in på nytt. Du har då automatiskt dina specifika inställningar laddade.