Som medlem får du många fördelar! Helt gratis dessutom!

  • Styra vilka tävlingar som visas efter dina intressen
  • Håll koll på vilka tävlingar du deltagit i
  • Samla poäng på att tipsa om tävlingar/gratistips
  • Byt in dina poäng
  • Delta i speciella tävlingar bara för medlemmar
  • Aktuella tips om nya tävlingar via epost
  • Få poäng för att delta i utvalda tävlingar

Fyll i registreringsformuläret nedan för att bli medlem. Efter att du klickat på "Skicka" kommer du att få en aktiveringskod till din e-post. Din e-post fungerar som användarnamn. Övrig information samlar vi endast i statistiksyfte och säljes ej vidare till 3:e part. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.

Kontrollera dina filter för eposten, exempelvis Gmail-, Hotmail- och Yahoo användare kan ha filtret inställd på för hård filtrering vilket gör att eposten med aktiveringslänken antingen inte kommer fram eller hamnar i skräppostkatalogen.


** Har du blivit tipsad av en kompis om att bli medlem på blienvinnare? Fyll då i dennes epost här så får han/hon en belöning.

Personuppgiftspolicy - så här behandlas dina uppgifter

Alla uppgifter du lämnar till blienvinnare.com behandlas strikt konfidentiellt, med respekt och sparas med hög säkerhet. Dina personliga uppgifter kommer inte att säljas vidare till tredje part.

Personuppgifter

Ditt namn och din adress använder vi främst för att snabbt och enkelt kunna distribuera eventuella vinster/produkter som delas ut via blienvinnare.com. Övriga uppgifter används i statistiksyfte för att skapa en bild av sammansättningen av besökare till blienvinnare.com.

Inställningar

Dina personliga inställningar är främst till för dig som besökare så att du kan skräddarsy de tävlingslistor som visas för dig. Vi använder dock alla våra besökares samlade inställningar för att skapa en bild av vilka typer av tävlingar som folk generellt är mest intresserade av.

Cookies

När du som medlem loggar in och väljer "Kom ihåg mig" så lagras detta lokalt på din egen dator. Detta för att du vid återbesök ska slippa behöva logga in på nytt. Du har då automatiskt dina specifika inställningar laddade.

Ytterligare information som lagras i cookie på din dator är dina egna markeringar för att hålla koll på vilka tävlingar du deltagit i. Den informationen använder vi ej.